‘t Woud, unieke feest locatie

Deze lang gevelboerderij beschikt over een aantal sfeervolle ruimtes die voor tal van doeleinden gebruikt worden. Parkeren is geen probleem, wij beschikken over ruim 120 parkeerplaatsen. Elke gelegenheid wordt verzorgd op de door uw gewenste manier. Om een vrijblijvende afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen. Wij maken een offerte op maat voor u. Uitgaande van een scherpe prijsstelling, indien gewenst op “afkoop” basis. ’t Woud is altijd exclusief alleen voor uw gezelschap, er zijn dus geen andere gasten in het pand tijdens uw feest.

sq-sample26

De bar

Gezellige bar in onze brasserie

Deze ruimte is uitermate geschikt voor een intiem diner, een ontvangst of een besloten feestje tot 90 personen. Wanneer het weer het toelaat is het mogelijk tot 120 personen een groots feest te vieren. U kunt dan namelijk gebruik maken van de brasserie en het uiterst sfeervolle vernieuwde terras.

sq-sample26

De aperitiefruimte

De aperitiefruimte

Deze sfeervolle intieme ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 40 gasten. U kunt denken aan diners, recepties, vergaderingen of presentaties. In de winter brand hier de open haard en in de zomer zorgt airconditioning voor verkoeling.

sq-sample26

De zaal

De zaal

Deze modern ingerichte ruimte is geschikt voor gezelschappen van 50 tot 200 gasten. De maximale capaciteit van het gehele Woud bedraagt 450 gasten.

Van Gruijthuijsen Catering

Cereslaan 6
5384 VT Heesch
T 0412 451677
E info@vangruijthuijsen.com

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Van Gruijthuijsen Catering
Cereslaan 6, 5384 VT Heesch

Routebeschrijving naar 't Woud
Het Woud 2
5343 XA Oss

SocialMedia