Ontbijt

Van Gruijthuijsen Catering staat bekend om haar veelzijdige en verrassende ontbijten. U hebt de keuze uit een champagne – of een vruchtensap ontbijt. Voor de kinderen zijn er speciale kinderontbijten. Voor de meisjes een prinsessen ontbijt- en voor de jongens een stoer piraten ontbijt. Het ontbijt wordt bij u aan huis bezorgd. Met de speciale ontbijt mobiel serveert een kok het ontbijt bij u. Ontbijten worden bezorgt vanaf 08.00 uur en zijn telefonisch te bestellen.

sq-sample28

Champagne ontbijt

€37,50 pp

Naar de shop

Champagne ontbijt

Een champagne ontbijt is een perfect cadeau voor een bruidspaar, jarige job of jubilaris. Het ontbijt is zoals een vruchtensap ontbijt maar hierbij wordt een flesje echte champagne geserveerd en een schaaltje gerookte Ierse zalm.

sq-sample28

Vruchtensap ontbijt

€30,-pp

Naar de shop

Vruchtensap ontbijt

Een vruchtensap ontbijt bestaat uit: luxe broodjes, kaas van Boer Spierings, vleeswaren, zoet beleg, vers fruit, gekookt scharrel eitje, vruchtensap, vruchtenyoghurt. koffie en thee.

sq-sample28

Kinder ontbijt

€25,-pp

Naar de shop

Kinder ontbijt

Een kinder ontbijt bestaat uit: luxe broodjes, kaas en ham, zoet beleg, gekookt scharrel eitje, fruit, vruchtensap, snoepzakje en een verrassing.

Van Gruijthuijsen Catering

Cereslaan 6
5384 VT Heesch
T 0412 451677
E info@vangruijthuijsen.com

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Van Gruijthuijsen Catering
Cereslaan 6, 5384 VT Heesch

Routebeschrijving naar 't Woud
Het Woud 2
5343 XA Oss

SocialMedia