Catering

Een formidabel feest
Een besloten familiefeest, kleine zakenlunch, uitgebreid ‘open huis’, groots bedrijfsjubileum of een receptie. Catering hoort een zorgeloos culinair genieten te zijn. Telkens weer op maat verzorgd. In de sfeervolle langgevel boerderij ’t Woud of op locatie van uw keuze, op uw bedrijf of bij u thuis. Gastvrijheid en service zijn daarbij vanzelfsprekend. En de organisatie moet tot in de kleinste details kloppen.

sq-sample26

Gezellig aan huis

Aan huis

Voor kleine of omvangrijke feesten bij u aan huis neemt Van Gruijthuijsen Catering graag de volledige organisatie in handen. Elke locatie, van huiskamer tot garage wordt tot een sfeervolle ruimte gemaakt. Gezellig in eigen keuken Een eigen kok in huis, vanuit de koekenpan bereiden onze koks à la minute de door u gekozen gerechten. Door deze unieke wijze van bereiden werken wij alleen met kraak verse producten. Feesten in uw eigen vertrouwde omgeving blijft natuurlijk uniek.

sq-sample26

Sfeervol

Sfeervol bij uw bedrijf of in de tent

Ook kunnen wij u helpen bij de keuze van een andere locatie. Een locatie die op maat tot een sfeervolle ruimte wordt gemaakt. Om vervolgens ook het culinaire gedeelte naar uw wens in te vullen. Op uw bedrijf voor kleine of omvangrijke feesten neemt Van Gruijthuijsen Catering graag de volledige organisatie in handen. Desgewenst verzorgen wij ook het entertainment tot in detail. Elke locatie, van tent tot bedrijfshal wordt tot een sfeervolle ruimte gemaakt. Waarbij uw uitstraling en wensen als uitgangspunten gelden.

Van Gruijthuijsen Catering

Cereslaan 6
5384 VT Heesch
T 0412 451677
E info@vangruijthuijsen.com

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Van Gruijthuijsen Catering
Cereslaan 6, 5384 VT Heesch

Routebeschrijving naar 't Woud
Het Woud 2
5343 XA Oss

SocialMedia